Free World Wide Shipping

Verzending

VERZENDING Internationale Leveringen

De horloges besteld via de website van Bearing Stone worden wereldwijd geleverd zonder dat daar kosten voor in rekening worden gebracht. Houd er wel rekening mee dat wanneer u producten naar landen buiten de Europese Unie verstuurd, dat er mogelijk invoerrechten over de aanschaf waarden moeten worden betaald. De bijkomende kosten die hieruit voortvloeien kunnen per land verschillen. Wanneer u niet weet of dit voor u geldt, neem dan contact op met de douane van uw land.


Shipping Rates

Bearing Stone horloges worden wereldwijd geheel gratis geleverd op het aangegeven adres.


Levering van Producten

Afhankelijk van uw geografische locatie worden uw bestellingen na betaling binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Voor zendingen naar landen buiten de Europese Unie moet u rekening houden met mogelijke vertragingen van de levering van uw bestelling.


Track & Trace

Wanneer u een bestelling plaatst op de webshop van Bearing Stone Watches dan zullen wij, na ontvangst van uw betaling, uw bestelling zo snel  als mogelijk versturen. De koper van de producten zal een email ontvangen met daarin een Track & Trace code. Met deze code kunt u de zending nauwkeurig volgen.